Directia Regionala de Drumuri Timisoara a montat pe o sectiune de drum dificil panouri experimentale, pe care, alaturi de "emoticoane" triste sau zambitoare, apar mesaje precum "Rezista", "Acum incepe greul" sau "Inca un pic".

Indicatoare inedite in TimisFoto: Captura Facebook

"Pe DN68A, intre Holdea (jud. Hunedoara) si Margina (jud. Timis), au fost montate, experimental, din 3 in 3 kilometri, panouri care speram sa va ajute in timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, va indemnam sa evitati depasirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave!", spune DRDP Timisoara.

Indicatoarele au fost amplasate pe sectorul de drum national Lugoj- Deva, intre localitatile Margina si Holdea. Acoolo sunt aproximativ 15 kilometri de drum cu serpentine unde depasirile sunt greu de executat si traficul se desfisoara cu dificultate. O multime de TIR-uri folosesc acest traseu, iar accidentele sunt aproape zilnice, potrivit News.ro.

Practic acest segment de sosea preia tot traficul de pe autostrada care se termina la Margina. Drumul merge in paralel cu viitorul segment de autostrada care se va construi in zona, insa, deocamdata, acesta se afla in impas din cauza neintelegerilor privind trecerile pentru animale.