Agentia Nationala de Administrare Fiscala a valorificat prin licitatie doua obiective turistice situate in Delta Dunarii, respectiv in comuna Crisan si in orasul Sulina, judetul Tulcea, care fac obiectul confiscarii speciale dispuse de instanta in cadrul celor doua dosare de executare silita intocmite pe numele lui Sorin ovidiu Vantu.

Sorin Ovidiu VantuFoto: Hotnews

Valoarea totala a obiectivelor valorificate este de 19.566.643, informeaza ANAF.

Cele doua bunuri imobile valorificate prin licitatie erau sechestrate in dosarele penale nr. 36176/3/2012 si nr. 37339/3/2012*.

“Sumele obtinute din valorificarea celor doua bunuri vor acoperi o parte din sumele care fac obiectul confiscarii speciale dispuse de instanta in cadrul celor doua dosare de executare silita intocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vantu, in baza hotararilor judecatoresti”, arata ANAF.

Inspectorii structurii de executari silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate, potrivit legii, prin publicarea anunturilor de licitatie in vederea facilitarii participarii potentioalilor ofertanti.