Un barbat cu fata acoperita a intrat intr-un cazino din municipiul Petrosani, judetul Hunedoara, a amenintat cu un cutit casiera si a furat peste 30.000 de lei, relateaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu a declarat pentru News.ro ca o talharie calificata a avut loc joi, in jurul orei 6.00 dimineata, la un cazino din municipiul Petrosani.

"Un barbat care avea fata acoperita, folosind un cutit, a amenintat o casiera. Astfel a reusit sa obtina de la femeie suma de peste 30.000 de lei, dupa care a reusit sa paraseasca incinta inainte ca aceasta sa apese butonul de panica. Imediat dupa ce a fost apasat butonul de panica, a sosit la fata locului firma de paza cu care cazinoul respectiv are contract", a declarat Bogdan Nitu.

Politistii fac cercetari pentru a identifica autorul si a recupera prejudiciul. Sursa citata afirma ca deja "exista un cerc de suspecti".

Femeia care se afla in cazino si care a fost amenintata cu cutitul nu a suferit vatamari corporale, ci doar un atac de panica.