Mihai Fifor, ministrul Apararii, a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat miercuri despre intalnirea de la Washington cu lobbystul controversat Elliott Broidy si omul de afaceri Cristian Burci. "La o receptie cu peste 200 de oameni poate fi oricine in sala", a spus Fifor.

"In cadrul vizitei din SUA am participat la actiuni organizate din timp. La receptia respectiva au fost prezenti ambasadorul Romaniei in SUA, ambasadorul SUA in Romania, a fost o intalnire in parametri normali la care putea participa oricine", a spus Mihai Fifor la finalul unei conferinte dedicate securitatii.

Reamintim ca Realitatea TV si Romania Curata au relatat sambata ca Mihai Fifor a avut in vizita oficiala din America si o intalnire neoficiala, tinuta in afara programului transmis public. La aceasta intalnire au participat omul de afaceri Cristian Burci, dar si lobbystul corupt Elliott Broidy, despre care HotNews relata in luna ianuarie ca a organizat deplasarea lui Liviu Dragnea la Washington, in care acesta s-a vazut cu presedintele Trump intr-un restaurant.