Platforma civica si politica de centru-dreapta PACT vrea sa organizeze in 15 octombrie, intre orele 10 si 17, concursul "Prinde pestele cel mare" pe insula Belina, facand in acest sens demersuri pentru a obtine un raspuns de la Consiliul Judetean Teleorman.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnul Liviu Dragnea a declarat ca insula Belina a fost transferata in domeniul public al judetului Teleorman pentru ca locuitorii din acest judet sa se poata bucura de un complex de recreere de 5 stele.

Intrucat, din diverse motive, lucrarile la acest complex nici macar nu au inceput, PACT doreste sa se implice in valorificarea potentialului turistic al insulei identificat de Guvernul PSD si Consiliul Judetean Teleorman", se arata intr-un comunicat intitulat "Domnule Dragnea, ne lasati sa pescuim pe insula Belina?" si remis HotNews.ro.

PACT crede ca o astfel de actiune "ar contribui la incurajarea turismului in zona, in continuarea eforturilor de crestere a vizibilitatii si promovare a judetului Teleorman demarate de Liviu Dragnea si Consiliul Judetean".

"Asteptam rasunsuri din partea Consiliului Judetean Teleorman cu privire la modalitatea in care acest concurs poate fi desfasurat in conditii legale, precum si clarificari in ceea ce priveste entitatea publica sau privata care ar trebui sa emita autorizatiile necesare.

Evenimentul este unul public, accesul fiind liber pentru toti pescarii amatori, cat si pentru simpli participanti sau reprezentanti ai presei. Avand in vedere ca pasiunea sa pentru pescuit este recunoscuta, ne manifestam speranta ca invitatia noastra sa fie onorata inclusiv si de fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, domnul Liviu Dragnea", se mai arata in acest comunicat.

PACT se defineste ca o "platforma civica si politica de centru-dreapta, care incurajeaza implicarea cetatenilor din tara si din diaspora in deciziile comunitatilor lor si promoveaza libertatea economica, dezvoltarea regionala si consolidarea democratiei romanesti in NATO si UE".