Un atelier de tamplarie a ars si doua case au fost grav avariate, la Falticeni, in urma unui trasnet produs in timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Dan Baltaru, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii militari ai Detasamentului de Pompieri Falticeni, Detasamentului de Pompieri Suceava si Garzii de Interventie Solca au intervenit cu sapte autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tamplarie din municipiul Falticeni.

La sosirea echipajelor incediul se manifesta la acoperisul unei cladiri de locuit, atelierul de tamplarie, anexe si la acoperisul unei locuinte invecinate, existand pericolul de propagare la casele din proximitate.

Au ars acoperisul locuintei, anexele acesteia si atelierul de tamplarie pe o suprafata de 180 de metri patrati, iar la locuinta invecinata au ars acoperisul, pe o suprafata de 120 de metri patrati, mobilier si textile, degradandu-se peretii portanti si bunuri casnice din ambele cladiri.