Trei barbati cu varste cuprinse intre 23 si 30 de ani, suspectati ca sunt autorii furtului din weekendul trecut, din locuinta Mioarei Roman, au fost retinuti, anunta News.ro. Ei au fost prinsi in mai multe localitati din Mures, iar politistii au recuperat o parte dintre bunurile sustrase.

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, cu varste cuprinse intre 23 si 30 de ani, banuiti de comiterea furtului din locuinta Mioarei Roman din sectorul 1.

Cei trei au fost identificati pe raza mai multor localitati din judetul Mures si au fost condusi la sediul Sectiei 1 Politie pentru audieri: "Extinzandu-se cercetarile, s-a stabilit ca, in data de 16.09.2017, in jurul orei 12.00, barbatii au abordat persoana vatamata care se afla in curtea locuintei sale, spunandu-i ca-i vor inlocui un burlan ce era deteriorat, cu unul nou. Dupa inlocuirea unei bucati de jgheab, au patruns fara drept in locuinta, sustragand mai multe bunuri. Intrucat nu au fost multumiti de suma oferita de femeie, respectiv 1.000 de lei, pentru efectuarea lucrarii, i-au comunicat ca vor reveni dupa restul de bani pana la suma de 1.000 euro, apoi au plecat cu bunurile asupra lor, deplasandu-se cu un autoturism", precizeaza Politia Capitalei.

O parte dintre obiectele sustrase din locuinta Mioarei Roman au fost recuperate.

Politistii continua cercetarile pentru furt calificat in acest caz, autorii furtului urmand sa fie prezentati in fata magistratilor.

Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara Roman, a fost jefuita sambata in propria locuinta de trei barbati care s-au oferit sa repare un burlan de scurgere, initial cerand 50 de lei in schimbul lucrarii, apoi o suma mult mai mare, iar in timpul negocierilor au sustras bunuri din locuinta.