Circulatia pe DN 1R din judetul Cuj este oprita luni dimineata din cauza arborilor cazuti pe carosabil, din acelasi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei circulandu-se pe un fir alternativ, anunta Centrul Infotrafic.Circulatia feroviara pe sectia CF 502, intre Vatra Dornei (Suceava) si Ilva Mica (Bistrita-Nasaud) a fost reluata, dupa ce a fost oprit din cauza arborilor doborati de vant.

UPDATE 08.12:Circulatia feroviara pe sectia CF 502, intre Vatra Dornei (Suceava) si Ilva Mica (Bistrita-Nasaud) a fost reluata.

Pe acest tronson se vor folosi locomotive cu tractiune diesel, fiind impuse si restrictii de viteza. Intrucat firul de contact este rupt in mai multe locuri, se estimeaza ca problemele vor fi remediate in 48 de ore.

Din cauza arborilor cazuti pe carosabil, ca urmare a furtunii puternice, traficul rutier este intrerupt pe DN1R, in zona localitatii Poiana Horea, in judetul Cluj.

Din acelasi motiv, circulatia pe DN18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei se desfasoara pe un fir, alternativ, cu precizarea importanta ca pe tronsonul Baia Sprie - Mara (pasul Gutai, in judetul Maramures) este instituita restrictie de tonaj ( 7,5 tone). Soferii vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone care doresc sa se deplaseze pe ruta Satu Mare - Sighetu Marmatiei pot folosi ruta alternativa Satu Mare - DN19 - Livada - Orasu Nou - Negresti-Oas - Huta Certeze - Sapanta - Sarasau - Sighetu Marmatiei ;

De asemenea, din cauza arborilor doborati de vantul puternic pe calea ferata, traficul feroviar este intrerupt pe sectia de cale ferata 502, intre Vatra Dornei (jud. Suceava) si Ilva Mica (jud. Bistrita-Nasaud) . Pana la remedierea problemelor, circulatia trenurilor intre Moldova si Ardeal se realizeaza pe o ruta ocolitoare, prin pasul Ghimes (prin Bacau - Siculeni, jud. Harghita ).

Din cauza cetii dense, porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia sunt inchise.