Premierul Mihai Tudose a participat, vineri, la ceremonia de incheiere a programului de Internship, editia 2017, unde a invitat doi dintre absolventii ale caror proiecte urmeaza sa fie implementate sa se alature echipei guvernamentale. Prim-ministrul le-a multumit tinerilor pentru ca i-au ajutat pe angajatii din structurile guvernamentale sa "inteleaga ca e si o alta abordare asupra problemelor cu care ne confruntam zilnic", informeaza News.ro.

"Felicitari ca ati supravietuit. In Guvern nu toti supravietuiesc, din cand in cand mai sunt remanieri, se mai intampla cate un necaz. Eu sunt un pic trist fiindca cat ati fost dumneavoastra aici Guvernul era mai vesel ca tot umblati, ma intalneam cu echipe de tineri. Era mai vesel, dupa ce plecati dumneavoastra o sa raman tot cu vechii colegi. Asta e viata. Asteptam cu drag anul viitor", le-a spus premierul absolventilor programului de internship.

Mihai Tudose a invitat doi dintre absolventi sa se alature echipei guvernamentale, unul acceptand imediat propunerea premierului.

"Am gasit si azi pe scaun doua proiecte facute de doi dintre dumneavoastra si vreau sa le multumesc pentru acest lucru. Va asigur ca proiectele vor fi implementate si celor doi colegi le-as face o oferta de angajare la Guvern sa le si implementeze", a spus seful Executivului.