Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este "o rusine pentru Aikido-ul din Romania".

Mirel PaladaFoto: Hotnews

"Dl. MIREL PALADA este o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Sper ca organizatia din care face parte va amenda comportamentul sau agresiv", a scris Dan Corneliu Ionescu (centura neagra, 8 dan), pe contul lui de Facebook.

Acesta a raspuns si unui comentariu la postarea sa, in care un internaut afirma: "Fiecare crede in filozofia lui de viata! Eu zic ca e o mandrie pentru Romania!".

"Asta e golanie nu filozofie de viata", a precizat Dan Corneliu Ionescu.

Mirel Palada este practicant de Aikido.

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

Dupa ce in timpul primei parti a emisiunii s-au contract puternic, in pauza publicitara, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnul in zona fetei.