O femeie din judetul Dambovita a fost arestata preventiv, marti dupa-amiaza, pentru infractiunea de tentativa de omor, dupa ce si-a dat cu capul de tablia patului fiul in varsta de doua luni, pe motiv ca bebelusul plangea si a enervat-o, relateaza News.ro. Copilul a fost intrenat initial la spitalul din Targoviste, apoi transferat la o unitate sanitara din Bucuresti.

Judecatorii Tribunalului Dambovita au emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele unei femei in varsta de 25 de ani din localitatea damboviteana Baleni, care fusese retinuta pentru infractiunea de tentativa de omor.

Femeia, mama unui baietel nascut in urma cu 55 de zile, este acuzata ca la sfarsitul saptamanii trecute si-a agresat fizic copilul, nervoasa ca acesta plangea galagie. Achetatorii au stabilit ca femeia l-a dat cu capul de tablia patului de mai multe ori, pe motiv ca plangea si o deranja.

Concubinul femeii a fost cel care a observat ca baietelul se simte rau si a sunat la 112, spunand ca bebelusul respira cu dificultate. Copilul a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, iar medicii au anunta Polita dupa ce au stabilit ca bebelusul fusese agresat fizic.