Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar la Colegiul "Gheorghe Lazar" din municipiul Sibiu, unde preda limba engleza si este diriginta la o clasa a XII-a, potrivit news.ro.

Carmen IohannisFoto: Agerpres

Ceremonia de deschidere a noului an scolar de la Colegiul "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unde Carmen Iohannis preda limba engleza de mai multi ani, a inceput la ora 9.00, sotia sefului statului ajungand cu cateva minute inainte.

Ea a fost intampinata de elevii de la clasa la care este diriginta si si-a facut fotografii cu ei.

Carmen Iohannis a spus ca i-a fost foarte dor de elevii sai, care sunt deosebiti si le-a transmis sa fie increzatori in fortele lor.

"Incepe un an foarte greu pentru ei. Suntem in clasa a XII-a, este un an cu multe provocari care sper sa fie foarte interesante, iar rezultatele, la inaltimea asteptarilor noastre. Sunt elevi deosebiti si sunt convinsa ca vor avea rezultatele pe care si le doresc. Le doresc sa isi depaseasca limitele si sa dovedeasca din nou ca sunt tot mai buni! Sa fie increzatori in puterile lor", a afirmat Carmen Iohannis.

Intrebata daca va mai preda si anul viitor si daca va lua clasa a IX-a, ca diriginte, ea a spus ca nu va renunta la "iubirea vietii" sale - scoala.

"Clasa a IX-a o voi lua, dar nu stiu daca mai iau dirigentie. Nu vreau sa renunt la iubirea vietii mele, scoala", a adaugat Carmen Iohannis.