O fotografie de pe Facebook cu premierul australian Malcolm Turnbull tinandu-si intr-o mana nepoata si in cealalta o halba de bere a provocat opinii impartite in randul compatriotilor sai, unii acuzandu-l ca este iresponsabil, in timp ce altii, printre care si rivali politici, au sarit in apararea sa, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Premierul Turnbull la un meci de fotbal australianFoto: Facebook / Malcolm Turnbull

Fotografia a fost realizata sambata seara, la Sydney, la un meci de fotbal australian.

"Este scandalos sa tii un copil in brate cand ai alcool in mana", a scris un comentator, Marg Walker. "Invatati-i pe copii sa bea o bere la fotbal de la o varsta frageda. Excelent exemplu de educatie parentala...", a scris un alt internaut.

Dar multi altii au sarit in apararea prim-ministrului, una dintre aceste postari primind 16.000 de like-uri si avand parte de 1.600 de comentarii.

"Vad un bunic care are un moment special cu nepoata sa la un meci de fotbal. Asta este ceva specific australian", a scris Alma Anderson.

Turnbull si-a aparat si el postarea pe care a facut-o. "Cred ca este vorba despre nebunia social media cand vedem lucruri de genul acesta", a declarat el.