In Bucuresti s-a circulat luni dimineata mult mai bine decat in alti ani la inceputul anului scolar. Traficul a fost unul mai bun in conditiile in care s-au luat unele masuri de preintampinare a aglomeratiei. In intersectiile importante au fost postati politisti de la rutiera. In zone precum Colentina, Militari sau Calea Mosilor s-a circulat la fel de bine sau chiar mai bine dacat intr-o zi de weekend. Probleme au aparut pe artere precum soseaua Bucuresti Ploiesti, Pipera, Berceni sau Prelungirea Ghencea.

Trafic in CapitalaFoto: Catiusa Ivanov

LIVETEXT, situatia din trafic de luni dimineata:

10:00 Circulatia in Capitala continua sa se desfasoare in conditii normale, cu putine zone aglomerate sau ambuteiaje. La ora aceasta, conform informatiilor de trafic live din Google Maps zonele mai aglomerate sunt: bd Dacia-Piata Romana-Calea Dorobanti, Arcul de triumf - Aviatorilor, Piata Chibrit - Bucurestii Noi, Soseaua Berceni - Centura de Sud.

09.21In intersectia Sos Colentina cu Fundeni si Andronache, unde de obicei este haos, se circula fluent. In intersectia Colentina cu Dna Ghica este aglomerat. Aglomeratia pe linia tramvaiului 21 a reaparut.

09.17Care sunt zonele "fierbinti" la aceasta ora, potrivitaplicatiei Waze:

09.08 O zona cu problema ar fi intrarea dinspre DN1. Dupa centura, in Bucuresti, s-au format cozi de masini

09.04Artere cu circulatie mai ingreunata se regasesc in aceste momente pe Podul Basarab (in zona statiei de tramvai, peste liniile CFR) si zona Crangasi - Podul Grant

08.58 Pe Colentina intre Str. Sportului si Sos Fundeni se circula fluent, ca intr-o zi de weekend

08:50 Pe Calea Mosilor se circula in conditii normale, fara vreo zona cu probleme. Singurele puncte unde se formeaza mici cozi sunt la intrarea dinspre rondul de la Obor si la intersectia cu Bd. Dacia / Eminescu.

(Foto: Ella Moroiu)

08:35 Pe soseaua Virtutii se circula fluent, fara blocaje si zone cu trafic ingreunat

08:29In zona Militari se circula in conditii normale, traficul este fluent. Pe Bulevardul Iuliu Maniu masinile petrec mai mult timp in trafic pana in zona Lujerului, apoi circulatia se mai elibereaza.

08:18 In toate intersectiile importante sunt politisti de la Rutiera sau de la Politia Locala.

De pe soseaua Colentina au disparut toate masinile parcate ilegal pe prima banda intre McDonalds si Doamna Ghica.

(Foto Liviu Mocanu)

Rugam cititorii HotNews.ro sa ne transmita experienta lor din trafic de astazi.