Trei persoane au fost ranite in urma a doua accidente rutiere in care au fost implicate sase autovehicule si care s-au produs sambata dupa-amiaza, intr-un interval de cateva zeci de minute, pe Drumul National 1. Circulatia rutiera in zona se desfasoara cu dificultate, relateaza News.ro.

Primul accident a avut loc in jurul orei 14.00, pe sensul de coborare al DN1 catre Capitala, in zona municipiului Ploiesti, aproape de centrul comercial Metro. In accident au fost implicate trei autoturisme si o camioneta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, in cele patru autovehicule se aflau in total sase persoane, iar doua dintre ele au fost ranite.

Una dintre victime - o femeie - a fost grav ranita, fiind preluata de un elicopter SMURD care a aterizat pe campul de pe marginea drumului. Cea de-a doua victima, tot o femeie, a primit ingrijiri medicale la locul accidentului, insa a refuzat transportul la spital.

Circulatia in zona producerii accidentului s-a desfasurat cu dificultate, formandu-se coloane de masini.

La scurt timp de la producerea acestui accident rutier, tot pe DN 1 a avut loc un alt accident in care au fost implicate doua autoturisme, in localitatea Barcanesti. In urma impactului, unul dintre soferi a fost ranit si transportat la Spitalul Judetean din Ploiesti. Trafoicul in zona se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, si s-au format coloane mari de autovehicule, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane.