Fostul deputat Titi Holban si sotia au fost raniti vineri intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, pe raza localitatii Posta Calnau, dupa ce masina condusa de barbat a intrat intr-un cap de pod, conform Inspectoratului Politiei Judetene (IPJ) Buzau, scrie Agerpres.

Titi Holban, in varsta de 53 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Buzau. Prezinta un traumatism cranio-facial si o fractura de piramida nazala, iar sotia sa, in varsta de 52 de ani, prezinta multiple escoriatii la nivelul capului, toracelui si abdomenului. Acestia sunt investigati si urmeaza sa se stabileasca daca vor fi trimisi la o clinica din Capitala, a declarat seful UPU Buzau, medicul Adrian Zoican.

Potrivit martorilor oculari, fostul deputat social-democrat Titi Holban se deplasa spre Buzau, cand dintr-un TIR ar fi cazut un obiect metalic chiar pe parbrizul masinii sale, moment in care acesta a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un cap de pod, iar apoi masina s-a rasturnat.

'Politia desfasoara cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul', a mentionat agentul sef Mihai Draghiciu, de la Biroul de presa al IPJ Buzau.