Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a propus doctorului Ionut Gobej sa preia interimar postul de sef de sectie Neurochirurgie al Spitalului Colentina si a solicitat conducerii ASSMB sa ii prezinte, pana vineri, un raport detaliat referitor la problemele de personal si dificultatile in derularea procedurilor de achizitii de materiale medicale cu care se confrunta unitatea medicala, potrivit Agerpres.

Spitalul ColentinaFoto: Spitalul Colentina

Potrivit unui comunicat al PMB, transmis AGERPRES, Gabriela Firea a discutat luni cu cei doi medici neurochirurgi demisionari de la Spitalul Colentina, Ionut Gobej si Dorin Bica, despre problemele pe care le reclama si le-a cerut sa isi reconsidere decizia, asigurandu-i de sprijinul sau.

Primarul i-a propus doctorului Gobej sa preia interimar postul de sef de sectie Neurochirurgie si le-a solicitat celor doi medici sa ii faca o propunere pentru un director medical interimar al Spitalului Colentina.

"Medicii Gobej si Bica au propus-o pe dr. Lelia Iliescu. (...) Dr. Gobej si Bica m-au asigurat ca activitatea sectiei de Neurochirurgie a Spitalului Colentina nu va avea de suferit, operatiile urmand a se face dupa graficul stabilit de ceilalti medici neurochirurgi. Am speranta insa ca vor reveni asupra deciziei de astazi'', a spus Gabriela Firea, citata in comunicat.