Un copil de trei ani a murit, iar doua fetite - de un an si de sapte ani, precum si parintii acestora au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, informeaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina la un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucuresti - Constanta.

Persoana care a sunat la 112 a preluat o parte dintre victime si le-a transportat catre iesirea spre Medgidia, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante.

In momentul cand au ajuns cadrele medicale la accident, doi copii, unul de un an si altul de trei ani, se aflau in stare grava. Baiatul de trei ani se afla in stop cardio-respirator si medicii au inceput manevrele de resuscitare, fara a-l putea salva.

Fetita de un an suferise un traumatism cranio-cerebral grav, se afla in coma si a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

La aceeasi unitate medicala a ajuns si o fata de 7 ani, sora celor doi copii, care suferise un traumatism lombar, dar si parintii copiilor. Familia respectiva este din judetul Cluj.