Primvicepresedintele liberal Raluca Turcan a acuzat miercuri ca premierul Tudose "este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie", spunand ca "Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce scrie Turcan pe pagina ei de Facebook:

"Mihai Tudose este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier in 2017. Nicio explicatie coerenta, nicio viziune, nicio investitie! Doar declaratii grobiene in cascada menite de fapt sa creeze vinovati pentru esecul guvernarii PSD ALDE.

Nimic bun nu poate veni in materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un sef de partid speriat de justitie, un aliat care isi vinde toti apropiatii pentru a se mentine la putere. Ce zice 'omul de afaceri' Tariceanu de primitivismul sefului Guvernului?

Sa nu uitam ca Tudose a fost ministru al economiei. Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar!!! Cum o sa faca Tudose PSD informatizarea administratiei publice cu o asemenea abordare?

PS. Cand faci cumparaturi cu cardul, dincolo de usurinta, este implicita si o anumita trasabilitate a veniturilor. Sa fie oare declaratia premierului un indemn mascat catre infractori sa umble cu sacosele de bani ca altfel s-ar putea sa aiba probleme?"

Premierul Mihai Tudose a declarat marti, la Romania TV, ca a refuzat sa isi puna salariul pe card, pentru ca nu vrea sa dea niciun comision bancilor, pentru ca "Terente era copil pe langa aceste banci", unele dintre ele crezandu-se mai destepte decat statul roman.