Traficul rutier pe Drumul National 14 A Medias (judetul Sibiu) - Iernut (judetul Mures) se inchide, duminica, pe o portiune de trei kilometri pentru desfasurarea competitiei "Concursul automobilistic de viteza in coasta - Cupa Medias", scrie News.ro. De asemenea, vor fi blocate toate drumurile laterale existente pe traseu, pentru evitarea accidentelor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca traficul pe DN 14 AnMedias (judetul Sibiu) - Iernut (judetul Mures) se va inchide pe o portiune de trei kilometri din judetul Sibiu pentru desfasurarea competitiei "Concursul automobilistic de viteza in coasta - Cupa Medias".

Circulatia va fi inchisa intre orele 11:00-13:00, 13:30-16:00 si 16:30-18:00.

"Pentru evitarea evenimentelor rutiere, vor fi luate masuri de blocare a drumurilor laterale existente in traseu, pe toata durata desfasurarii cursei", au anuntat politistii.

Inchiderea sectorului de drum se va face de catre personalul Serviciului Rutier din cadrul Politiei Judetene Sibiu, asistat de catre reprezentantii Club "Auto Crono", organizatorii evenimentului.