O femeie in varsta de 59 de ani care s-a ranit, sambata, dupa ce a cazut pe stanci in zona chiliei printelui Arsenie Boca de la Sambata de Sus, in judetul Brasov, a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul Judetean Sibiu, anunta News.ro. Femeia a suferit plagi in zona capului si coapselor, dar este constienta.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov au anuntat, sambata, ca s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost ranita dupa ce a cazut pe stanci in zona chiliei parintelui Arsenie Boca de la Sambata de Sus.

"Au fost directionati la fata locului trei jandarmi montani aflati la Cabana Sambata. S-a solicitat si s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate", au precizat jandarmii brasoveni.

Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plagi in zona capului si coapselor si a fost preluata de elicopter si transportata la spital.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au precizat ca pacianta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu si a fost preluata de catre un echipaj care o transporta la Spitalul Judetean Sibiu. Pacienta este stabila si constienta.