Un barbat de 30 de ani suspectat ca a hartuit mai multe luni o tanara din Capitala al carei numar de telefon l-a luat de pe parbrizul masinii pe care acesta a parcat-o pe o strada din Sectorul 1 a fost retinut de catre politisti, informeaza News.ro.

El este recidivist si este cercetat pentru hartuire si distrugere dupa ce a zgariat cu o furculita masina femeii care a refuzat sa dea curs solicitarilor sale.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei, la inceputul lunii august, o tanara de 28 de ani a sesizat lucratorii Sectiei 1 despre faptul ca, in timp ce se deplasa pe jos pe o strada din Sectorul 1 spre locul de munca, a fost abordata de un barbat necunoscut care i-a spus ca vrea sa fie "sclavul ei", iar ulterior, in timp ce se afla la serviciu a fost sunata pe numarul sau de telefon mobil, ocazie cu care, acesta i-a facut propuneri cu tenta sexuala, amenintand-o totodata cu distrugerea autoturismului.

In urma cercetarilor, politistii au identificat un barbat de 30 de ani, stabilindu-se ca, la jumatatea lunii aprilie, acesta ar fi lasat in manerul portierei autoturismului apartinand persoanei vatamate mai multe bilete prin care ii solicita sa il sune la un numar de telefon.

Extinzand cercetarile, a rezultat ca barbatul a luat numarul de telefon afisat de tanara pe bordul autoturismului, parcat pe o strada din Sectorul 1, si in repetate randuri i-a trimis mesaje cu continut vulgar si i-ar fi zgariat cu o furculita masina, iar in data de 9 august a abordat-o pe strada.

De asemenea, suspectul a sunat-o pentru a-i face propuneri cu tenta sexuala, amenintand-o totodata cu distrugerea autoturismului.

In cursul zilei de marti, suspectul care are antecedente penale va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.