Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in zona Arenei Nationale, unde va avea loc, de la ora 21:45, meciul de fotbal dintre echipele F.C.S.B. si F.C. Sporting Lisabona, anunta Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere, miercuri, incepand cu ora 18:00, traficul rutier va fi restrictionat, cu exceptia RATB, progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, astfel: pe str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; str. Pierre de Coubertin, intre sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; bd. Basarabia intre Piata Muncii si bd. Chisinau; str. Toni Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond str. Maior Coravu.

De marti seara, de la ora 20:00, va fi restrictionata parcarea autoturismelor in zona intrarii din bd. Basarabia a Stadionului National Arena.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule: sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a evita blocajele de trafic, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.