Noua persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 (E85), in localitatea Pufesti din judetul Vrancea, scrie News.ro. Trei autoturisme au fost implicate in accident.

Primele informatii furnizate de Politia Judeteana Vrancea si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) aratau ca in accident au fost implicate patru autovehicule, iar opt persoane au fost ranite.

Purtatorul de cuvant al ISU Vrancea, Florin Olaru, a precizat ca au fost ranite noua persoane, iar in accident au fost implicate trei masini.

Toate cele noua victime - intre care doua fete in varsta de 10 si 15 ani - au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, iar patru dintre ele sunt in stare grava.

Conform sursei citate, sase dintre raniti erau pasageri in masinile implicate in accident, iar ceilalti trei erau pietoni.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Vrancea, Bogdan Toader, a declarat pentru News.ro ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unuia dintre autoturisme a vrut sa vireze stanga, din drumul national, iar masina a fost lovita din spate si proiectata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un al treilea autoturism care circula din sens opus.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale Politiei, ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si cinci ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

In urma accidentului, s-a circulat pe un singur sens, alternativ, timp de aproape o ora.