Politistii au intocmit un dosar penal pe numele unei tinere care a furat, duminica, masina unui barbat, dupa ce acesta a luat-o cu el, crezand ca se simte rau, si a oprit pentru a-i cumpara o sticla cu apa. Potrivit politistilor, tanara era bauta si avea permisul auto anulat de anul trecut. Incidentul s-a petrecut in Capitala.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), citat de News.ro, un barbat a sunat la numarul de urgenta 112, spunand ca a oprit masina si a luat cu el o tanara care sustinea ca se simte rau. Ulterior, acesta ar fi oprit sa cumpere o sticla cu apa si a lasat cheile in contact, iar cand s-a intors a constatat ca tanara fugise cu masina.

Politistii de la Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale (BAMS) au depistat masina barbatului pe Autostrada A1, la kilometrul 56, calea 2, unde tanara a lovit usor un alt autoturism, care si-a continuat, ulterior, drumul. Politistii au oprit-o pe tanara la kilometrul 12, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat ca avea o valoare de 1.29 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele femeii a fost intocmit un dosar penal.

Potrivit politistilor, tanara de 28 de ani, din Albota, judetul Arges, avea permisul anulat inca de anul trecut.