Barbatul de 33 de ani din avionul prabusit sambata dupa-amiaza intr-o rapa din apropierea satului Valcica, comuna Tatarusi, din judetul Iasi a fost stabilizat de echipele de medici de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, anunta Agerpres.

"Pacientul este internat la Clinica de chirurgie, este stabil, constient. El a suferit contuzie craniana, hemosinus, fractura de bazin fara deplasare, mai multe plagi contuze. Prognosticul vital este bun", a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Mihaita Nechifor se afla pentru prima oara in avionul pilotat de instructorul de zbor Traian Ungureanu, in varsta de 63 de ani, care si-a pierdut viata in urma impactului cu solul.

O aeronava de mici dimensiuni efectua sambata un zbor de antrenament pentru show-ul aviatic organizat in cadrul evenimentului "Zilele Rezervatiei Forestiere", ce urma sa aiba loc duminica dupa-amiaza. In jurul orei 17:04, un apel la serviciul 112 anunta ca un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe un camp din apropierea localitatii Tatarusi.