O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News.ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Accidentul a avut loc in jurul orei 7:00, in dreptul Hotelului Piccadilly din Mamaia, unde un barbat care conducea dinspre Navodari un autoturism inmatriculat in Constanta a lovit o femeie care traversa bulevardul pe trecerea de pietoni.

Victima a fost tarata pe o distanta de aproximativ 200 de metri, iar autoturismul a lovit apoi un stalp de pe marginea drumului si s-a oprit in zidul unui imobil.

La fata locului au ajuns doua ambulante SMURD si doua autospeciale cu modul de descarcare de la ISU Dobrogea. Soferul a ramas incarcerat, pompierii reusind sa-l scoata din autoturism, aceasta fiind constient si a colaborat cu politistii. El a suferit un traumatism cranian si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean Constanta.

Femeia care traversa strada si-a pierdut viata in urma accidentului. Ea avea 58 de ani, era din Navodari si era angajata camerista la Hotelul Albatros din statiune. Soferul care a provocat accidentul are 26 din ani si este din Cernavoda.