Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, apare in imagini filmate miercuri de un cititor HotNews.ro in timp ce era apostrofat de mai multi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Rosia Montana. Acestia ii reproseaza presedintelui ALDE ca ar fi intrat peste rand in muzeu.

Tariceanu si Chitoiu la Muzeul MinerituluiFoto: Hotnews

UPDATE: Calin Popescu-Tariceanu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora nu ar fi stat la coada pentru a vizita Muzeul Mineritului din Rosia Montana si ar fi intrat peste rand, nu sunt adevarate si ca a intrat in muzeu odata cu grupul din care facea parte.

In imagini se vede cum un vizitator ii spune lui Tariceanu ca "e bataie de joc", iar presedintele Senatului spune, in replica: "Nu-mi reprosati mie, ca nu fac eu organizarea".

Potrivit cititorului HotNews.ro, oamenii ar fi fost iritati de faptul ca au fost nevoiti sa astepte pana cand grupul lui Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care se mai vede in imagini si Daniel Chitoiu, si-a terminat vizita in muzeu.

Calin Popescu Tariceanu nu a raspuns la mesajul prin care reporterul HotNews.ro a cerut clarificari. Nimeni nu a raspuns la apelurile telefonice la muzeu.

Imaginile VIDEO filmate de un cititor:

Reamintim ca seful Senatului a mai fost in trecut protagonistul unor episoade similare. El a fost surprins anul trecut cand a intrat peste rand pentru a-si schimba permisul de conducere. Si tot anul trecut a incurcat circulatia pe un bulevard din Bucuresti cand a oprit masina pentru a intra intr-un magazin.