Un tanar de 19 ani fara permis de conducere a fost retinut de politisti din Suceava dupa ce, pe fondul vitezei, a intrat cu masina intr-o banca de pe un trotuar din centrul municipiului Radauti pe care se aflau mai multi tineri, trei dintre acestia, cu varste cuprinse intre 25 si 28 de ani, fiind raniti, relateaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Suceava, accidentul s-a petrecut pe strada Piata Unirii, din municipiul Radauti, intr-un moment in care tanarul de 19 ani, din comuna Volovat, a pierdut controlul asupra directiei masinii pe care o conducea pe fondul vitezei cu care a intrat intr-o curba. In consecinta, soferul a iesit cu autoturismul de pe partea carosabila si a intrat in plin intr-o banca de pe trotuar, pe care se aflau mai multe persoane.

"In urma accidentului, a rezultat ranirea a trei persoane aflate pe banca, respectiv un tanar de 27 de ani si o tanara de 25 de ani, ambii din municipiul Radauti, si un tanar de 28 de ani, din comuna Satu Mare, au fost raniti. Politistii au efectuat o verificare in baza de date si au constatat faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Politistii suceveni l-au retinut pe tanarul de 19 ani pentru conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.