Un taximetrist oradean in varsta de 56 de ani a fost injunghiat marti seara de un client in timpul unei curse, din motive necunoscute. Agresorul taximetristului a fost prins miercuri dimineata de politistii sectiei nr. 5 de politie rurala Oradea, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratul de Politie Judetean Bihor, Alina Dinu.

Politistii l-au descoperit pe acesta in timpul cautarilor in padurea de la Hidiselu de Jos, in zona Balta Motului. Este vorba de un tanar de 19 de ani, din comuna Barcanesti, judetul Prahova. El urmeaza sa fie adus la sediul IPJ Bihor pentru audieri si luarea masurilor legale.

Taximetristul a fost injunghiat marti seara in timpul unei curse, agresorul fiind cautat de politie prin mai multe filtre organizate in tot judetul.

Surse medicale au precizat ca leziunea din umar nu i-a pus in pericol viata taximetristului si, desi a fost transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate, acesta nu a ramas internat.

Potrivit primelor informatii, agresiunea s-a petrecut pe Drumul Comunal 77, spre satul Livada de Bihor, din comuna Nojorid.

Clientul a urcat in taxi in jurul orei 20:30, in zona bisericutei din cartierul oradean Nufarul si a solicitat sa fie transportat in satul Livada. Pe drumul de intoarcere insa, fara a se cunoaste motivele, clientul l-a intepat pe sofer cu un obiect ascutit in umar, l-a indepartat de la volan, a luat masina, pe care a abandonat-o ulterior in localitatea Les.