Sapte persoane aflate in pericol de inec, luni seara, in statiunea Eforie Nord, au fost salvate de pompieri sau au iesit din apa cu ajutorul altor persoane, sase dintre acestea fiind asistate medical atunci cand au ajuns la mal, iar un barbat nu a dorit sa ii fie verificata starea de sanatate si a fugit, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost alertati luni seara, dupa ce mai multe persoane se aflau in pericol de inec in Eforie Nord, in diferite zone ale statiunii, fie in zona Belona, fie in zona plajei de la debarcader, apelurile fiind primite intr-un interval de cateva minute.

Pompierii s-au deplasat in zonele respective cu ambarcatiunea din dotare pentru salvarea persoanelor aflate in pericol. Astfel, patru dintre persoanele respective au fost recuperate de ambarcatiunea ISU si aduse la tarm, una a reusit sa iasa singura, iar alte doua persoane care se aflau in zona digurilor au iesit cu ajutorul cetatenilor care erau in apropiere.