Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o hala de productie a hartiei si maselor plastice din Galati, la fata locului actionand sase echipaje de stingere si un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati. Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. Interventia pompierilor este foarte dificila din cauza flacarilor mari, a temperaturilor ridicate si a fumului dens, scrie News.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, luni seara, la o hala de productie a hartiei si a maselor plastice - peturi - a izbucnit un incendiu care se manifesta violent pe o suprafata de aproximativ 700 de metri patrati.

Potrivit ISU Galati, interventia pompierilor galateni este deosebit de dificila din cauza flacarilor mari, a temperaturilor ridicate si a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului actioneaza sase echipaje de stingere si un echipaj SMURD din cadrul ISU Galati. In acest moment, pompierii intervin pentru localizarea incendiului si limitarea propagarii la cladirile din apropiere.