Circulatia rutiera este blocata, luni dimineata, pe DN 7, in judetul Valcea, din cauza unui accident rutier in urma caruia trei persoane au murit, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, potrivit News.ro.

Cele doua femei care si-au pierdut viata, aveau 21, respectiv 23 de ani si erau cetateni pakistanezi, informeaza reprezentanti ai Politiei Judetene Valcea. Conform sursei citate, cele doua femei aveau viza legala de sedere pe teritoriul Romaniei valabila pana luni.

UPDATE 09.02 Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, in urma impactului si-au pierdut viata soferul dubei si doua tinere aflate cu el in autovehicul.

Conform sursei citate, traficul pe DN 7 Brezoi - Sibiu este blocat pe ambele sensuri, in zona localitatii Caineni, la kilometrul 232.

In accident au fost implicate doua autovehicule - un TIR si o autospeciala.

Catalin Bocai de la Centrul Infotrafic a precizat ca in urma accidentului doua persoane si-au pierdut viata, iar alta a fost ranita grav, fiind preluata de un echipaj SMURD si transportata la spital.

Reprezentantul Infotrafic a spus ca in zona s-au format coloane de masini, neexistand rute ocolitoare, si ca se fac eforturi pentru scoaterea de pe sosea a TIR-ului implicat in accident.

Politistii estimeaza ca traficul ar putea fi reluat pe un fir dupa ora 8.30.