Politistii au stabilit, dupa primele cercetari, ca soferul autoturismului care s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara, vineri dimineata, in orasul Bocsa, are 17 ani, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, informeaza Agerpres.

Accident grav pe un drum nationalFoto: News.ro

"In evenimentul rutier au fost implicate doua autovehicule, un autoturism condus de de un tanar de 17 ani si o autoutilitara apartinand unei societati comerciale din Resita, condusa de un barbat in varsta de 52 de ani.

In urma impactului dintre cele doua autovehicule, si-a pierdut viata conducatorul autoutilitarei si a rezultat vatamarea corporala a cinci persoane din autoturism.

Din primele cercetari rezulta ca, pe fondul vitezei excesive, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, intr-o curba, pe directia de mers Timisoara-Resita, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de autoutilitara condusa regulamentar de soferul de 52 de ani", a declarat Dinu Nicorici, din partea IPJ Caras-Severin.

Accidentul s-a produs vineri dimineata, la ora 06,19. In urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte doua se afla in stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Resita. Totodata, alte trei persoane au fost ranite.