Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi intrerupta, vineri, intre orele 9.00 - 10.30, pentru lucrari de intretinere si reparatie, anunta Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, potrivit News.ro. In acest interval orar, autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii traficului rutier.

Societatea comuna romano-bulgara Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupa de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu ca in 4 august, intre orele 9 si 10.30, traficul rutier va fi intrerupt pe pod pentru lucrari de reparatii ti intretinere.

Potrivit Politiei de Frontiera Giurgiu, in intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii traficului.

"Avand in vedere aspectele prezentate, va informam ca Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu tine permanent legatura cu autoritatile bulgare si a dispus toate masurile aflate in competenta astfel incat la ridicarea restrictiei controlul de frontiera sa se desfasoare fluent si operativ", mentioneaza sursa citata.

De asemenea, politistii de frontiera recomanda consultarea aplicatiei "Trafic Online" disponibila care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute, mai precizeaza aceeasi sursa.