Cristian Pomohaci, exclus recent din preotie din cauza ca ar fi incercat sa racoleze minori pentru relatii sexuale, a fost aplaudat si primit cu flori la cel mai vechi festival din Romania, cel din comuna sibiana Jina, unde au fost prezenti ciobani din judetele Sibiu, Alba, Valcea si Arges, potrivit TVR si Agerpres.

Pomohaci a participat la festival in calitate de cantaret de muzica populara. El a fost primit cu aplauze si a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scena, unii impreuna cu copiii. Printre cei care au urcat pe scena si i-au dat flori s-a aflat si un tanar preot din Sibiu, care nu a purtat sutana.

Pomohaci a facut si dedicatii pentru preotul din comuna Jina, care insa nu a fost de fata: "Dati-mi voie sa fac o dedicatie speciala slujitorului sfantului altar care slujeste aici, in Jina, parintelui dumneavoastra. Sa-i sarut mana sfintita si sa-i spun prin intermediul cantecului lui Cristian Pomohaci: toata casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus de pe scena fostul preot.

Fostul preot a cantat si glumit 40 de minute cu cei prezenti, dar a refuzat sa dea declaratii presei.

Pomohaci a fost invitat special la festivalul ciobanilor din Marginimea Sibiului, alaturi de politicieni precum Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, si deputatul Daniel Constantin.