Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a-si cumpara sase autoturisme pentru parcul auto al ministerului, cu o valoare estimata la 412.941 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai scazut, relateaza News.ro.

Conform unui anunt postat in SEAP, Ministerul Agriculturii intentioneaza sa incheie un contract de achizitii publice, pentru a achizitiona sase autoturisme.

Garantia de participare este in valoare de 4.129 lei, reprezentand 1% din valoarea estimata a contractului de achizitie publica. In cazul in care garantia va fi in alta moneda decat leul, ea se va calcula la cursul leu/valuta comunicat de BNR din data publicarii anuntului simplificat.

Totodata, garantia de participare se va constitui fie prin virament bancar si in contul Ministerului Agriculturii, fie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori societate de asigurari care nu se afla in situatii speciale privind autorizarea sau supravegherea.

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut, data limita de depunere a ofertelor fiind 16 august 2017, ora 15.00.

Principala sursa de finantare este reprezentata de "alte fonduri".