Un numar de 37 de persoane au ajuns la spital, duminica, dupa ce au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, judetul Alba, medicii suspectand ca au facut toxiinfectie alimentara din cauza alimentelor de la petrecere, informeaza News.ro.

Directia de Sanatate Publica Alba a anuntat, duminica, printr-un comunicat de presa, ca 37 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia dupa ce au participat la o nunta, acuzand probleme digestive, iar noua dintre ele au ramas internate.

Potrivit sursei citate, pacientii au participat la o nunta la un local din Vintu de Jos, in total la petrecere luand parte 154 de persoane. Medicii suspecteaza ca in acest caz este nuntasii s-au intoxicat alimentar cu mancarea servita la petrecere.

"In acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control efectueaza verificarea conditiilor igienico-sanitare, precum si recoltarea de probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie face ancheta epidemiologica a pacientilor internati in spital. Rezultatele controalelor vor fi date publicitatii", precizeaza DSP Alba.

Nuntasii care au ajuns la spital cu diferite probleme digestive povestesc ca gustarea calda a fost cu probleme si doar cei care au mancat din al doilea fel de mancare au inceput sa se simta rau.