Mai multe persoane din Ministerul Sanatatii si din Directiile de Sanatate Publica vor fi demise in urma intalnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pe tema vaccinurilor, au declarat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Florian BodogFoto: Agerpres

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care i-a prezentat raportul privind vaccinarea copiilor. Ca urmare acestui raport, ministrul Sanatatii ar urma sa demita mai multe persoane din Ministerul Sanatatii si din Directiile de Sanatate Publica, au precizat sursele citate.

De asemenea, decizia prim-ministrului Tudose a fost ca raportul sa fie public, urmand ca Ministerul Sanatatii sa il prezinte in cursul zilei de miercuri, au mai afirmat sursele citate.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca nu-l va demite astazi pe ministrul Sanatatii, Florin Bodog. "Nu-l demit azi. Si nici maine", a spus Tudose, inainte de a se intalni cu Bodog.

"Daca sistemul e de vina, schimbam sistemul. Daca e vorba de responsabilitati personale, le discutam", a mai spus Tudose.