Un barbat din comuna argeseana Cocu, suspectat ca a postat amenintari la adresa unei politiste prin intermediul unei retele de socializare, a fost retinut pentru ultraj, urmand sa fie prezentat marti la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

Din primele cercetari a reiesit ca barbatul in varsta de 34 de ani, de profesie sofer profesionist, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie a politistei care i-a retinut permisul de conducere, precum si o serie de comentarii care contineau amenintari la adresa vietii si integritatii corporale a acesteia.

"Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir", a scris barbatul intr-una dintre postarile preluate ulterior de presa locala din Arges.

Barbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti, care au emis pe numele lui ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Totul a pornit de la un control in trafic, cand pentru abaterile constatate politista l-a informat pe sofer ca va fi amendat si ca pemisul de conducere ii va fi suspendat, scrieziarulargesul.ro.

"Ii faceam filmare cum o jumuleam fir cu fir si unghie cu unghie pe viu, sa vada ce poate face un analfabet", ar mai fi scris soferul pe Facebook, potrivit publicatiei citate.