Un om a murit duminica seara in urma unei furtuni violente cu grindina, produsa in judetul Bihor, care a afectat grav un camping din localitatea Bulz, anunta News.ro. Alte 16 persoane au fost ranite, 3 dintre ele fiind in stare grava, anunta News.ro. O parte dintre raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului judetean din Oradea, iar restul la spitalul din Huedin, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana, cpt. Camelia Rosca, potrivit Agerpres.

In acest moment, se fac cercetari pentru a stabili toate imprejurarile in care s-a produs incidentul si daca acesta putea fi prevenit.

Potrivit celor mai recente informatii, trei persoane sunt ranite grav, dintre care una foarte grav, dar medicii nu au precizat deocamdata exact starea sa. Alte 13 persoane, printre care si un copil, au fost ranite usor.

Autoritatile locale au anuntat ca este posibil ca numarul victimelor sa creasca, deoarece mai multe persoane au plecat cu masinile catre unitati medicale din judetul Bihor.

O furtuna puternica s-a produs, duminica seara, in localitatea Bulz din judetul Bihor, iar mai multi copaci din incinta unui camping au fost smulsi de vant. De asemenea, oamenii au fost raniti de grindina care a cazut.

Un copac a cazut peste un autoturism si a ucis una dintre persoanele care se adapostisera in el in incercarea de a scapa de grindina.

Judetul Bihor a fost, duminica, sub cod galben de furtuna.