Un politist in varsta de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, potrivit news.ro.

Reprezentantul Politiei Suceava a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc in jurul orei 21.00, cand politistul, care lucra la Politia Transporturi Feroviare, patrula pe peronul Garii Burdujeni.

"La un moment dat, un tanar a venit prin spatele politistului si, fara a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a injunghiat in gat. Politistul a cazut, iar tanarul, in varsta de 24 de ani, a continuat sa il loveasca cu cutitul, in zona toracelui", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, precizand ca intre politist si tanar nu existase niciun conflict anterior. Potrivit acestuia, la fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, insa politistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, in gara, de catre o patrula de politisti. El a fost dus la sediul Politiei Transporturi Feroviare din gara, unde este asteptat un procuror pentru a-l audia, a adaugat sursa citata. Politistul care si-a pierdut viata avea 38 de ani si era tatal a doi copii.