Perchezitiile procurorilor DNA efectuate joi dimineata la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene Botosani, intr-un dosar vizand fapte de coruptie, o vizeaza pe prim-procuroarea Raluca Stancescu. Aceasta a fost ridicata de la locuinta ei.

UPDATE Prim-procurorul Raluca Stancescu este vizata in dosarul de coruptie in care procurorii de la Seriviciul Teritorial Suceava al Directiei Nationala Anticoruptie au facut perchezitii la sediul Parchetului Tribunalului Botosani si in mai multe birouri ale Politiei Judetene, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Raluca Stancescu a fost ridicata de procurori de la locuinta ei, mergand impreuna cu anchetatorii la sediul Parchetului, pentru a asista la perchezitii.

DNA a anuntat, joi dimineara, intr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Serviciul Teritorial Suceava fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, de serviciu, contra libertatii persoanei, contra infaptuirii justitiei, savarsite in perioada 2015-2016.

In acest dosar, joi dimineata au loc perchezitii la sapte adrese din municipiul Botosani, patru dintre ele fiind la sedii ale unor institutii publice.

La perchezitii participa si forte ale Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca institutiile publice la care au loc perchezitii sunt Parchetul Tribunalului Botosani si Politia Judeteana Botosani, in acest dosar fiind vizat si un procuror.