Pompierii mehedinteni au intrerupt, pe perioada noptii, interventia in Parcul National Domogled, desi incendiul izbucnit cu mai bine de 24 de ore in urma nu a fost inca stins, actiunea de stingere urmand sa fie reluata a primele ore ale diminetii de joi, potrivit news.ro.

La mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului in Parcul National Domogled, pompierii mehedinteni nu au reusit sa lichideze focarele care mistuie vegetatia uscata si padurea de pin negru.

Din cauza terenului accidentat, pompierii mehedinteni nu au reusit inteventia cu autospeciale, ei fiind nevoiti sa foloseasca saci stingatori, incarcati cu apa de la puncte de alimentare situate in Baile Herculane.

"Incendiul nu a fost stins, vom continua interventia maine, la primele ore ale diminetii", a precizat Raluca Tirca, purtatorul de cuvand al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti. Pompierii mehedinteni mai au de stins doar doua focare din cele peste 30 ale incendiului izbucnit, marti seara, in Parcul Natural Domogled. Specialistii urmeaza a stabili cauzele si pagubele dezastrului abia dupa ce flacarile vor fi lichidate.