Mihaela-Virginia Toader a fost numita, prin decizia premierului Mihai Tudose, in functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. Toader a fost ministru delegat pentru Fondurile Europene in guvernul Grindeanu timp de o luna si jumatate. De asemenea, Mihai-Iulian Visan a fost desemnat secretar de stat in MInisterul Agriculturii.

Mihaela-Virginia Toader a absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii "Nicolae Titulescu" in 2002, iar in 2005 a absolvit Masterul "Spatiul Public European" din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Din martie 2013 a ocupat functia de director al Directiei Generale de Analiza, Programare si Evaluare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, pentru ca in ianuarie sa intre in guvernul Grindeanu ca ministru delegat pentru Fondurile Europene.

Toader a detinut aceasta functia doar pana la finele lunii februarie cand a fost inlocuita de catre Rovana Plumb.

Mihai-Iulian Visan, numit secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, este presedintele Platformei Tehnologice "Food for Life", care reprezinta factorii implicati in sectorul alimentar si industriile conexe acestuia.