O fetita in varsta de 7 ani a fost gasita moarta, sambata seara, in incinta unui loc de joaca dintr-un restaurant din Ploiesti. Copilul a fost gasit cazut sub o bancuta, in stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare ale paramedicilor de la SMURD si medicilor de la Spitalul de Pediatrie Ploiesti nu au avut niciun rezultat, scrie News.ro.

Fetita in varsta de 7 ani se afla impreuna cu mai multi copii in incinta unui loc de joaca dintr-un restaurant renumit din Ploiesti, unde se organizeaza petreceri pentru copii. Potrivit unor surse judiciare, fetita a fost gasita inconstienta sub o bancuta din incinta locului de joaca, existand suspiciunea ca s-a lovit si a cazut.

Aceleasi surse au precizat ca fetita a mers sambata seara la restaurant impreuna cu parintii sai, iar la intrarea in locul de joaca ea a fost lasata in grija personalului angajat pentru a-i supraveghjea pe copiii aflati in spatiul de joaca.

Adultii au sunat imediat la 112, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a inceput manevrele de resuscitare, transportand-o pe fetita la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploiesti, Catalin Visean, a declarat pentru News.ro ca in momentul in care a fost adusa la camera de primiri urgente a spitalului fetita se afla in stop cardio-respitaror, iar echipajul SMURD facuse deja, timp de 40 de minute, manevre de resuscitare: "Medicii de la Spitalul de Pediatrie au continuat manevrele de resuscitare timp de inca o ora, insa fara rezultat", a precizat Visean.

Purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat ca in urma mortii fetitei a fost deschis un dosar penal, in care politistii fac cercetari sub coordonarea unui procuror. Aceasta a mentionat ca IPJ Prahova a anuntat Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor si Inspectoratul Teritorial de Munca despre acest caz.

Trupul fetitei a fost dus la Seviciul de Medicina Legala pentru stabilirea cauzei mortii.