Un taximetrist din municipiul Botosani a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un microbuz de transport persoane, accident soldat si cu ranirea a trei calatori, relateaza News.ro. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca taximetristul circula cu viteza.

Potrivit primelor infornatii oferite de catre politisti, accidentul s-a petrecut in apropierea unui sens giratoriu de la intrarea in municipiul Botosani dinspre judetul Iasi, de pe drumul european E 58, dupa ce soferul taxiului a pierdut controlul asupra directiei masinii din cauza vitezei cu care circula.

In aceste conditii, barbatul de 35 de ani aflat la volanul masinii de serviciu a patruns pe sensul opus de mers, unde s-a izbit puternic cu partea laterala dreapta a autoturismului de un microbuz care facea o cursa regulata de transport calatori pe ruta Botosani - Copalau.

"In urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, conducatorul taxiului a murit la locul accidentului. De asemenea, trei pasageri din microbuz au fost raniti, acestia fiind transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani", a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Botosani, Catalina Federciuc.