O femeie de 85 de ani si fiul sau de 53 de ani au fost grav raniti, in noaptea de sambata spre duminca, dupa ce in bucataria de vara a locuintei lor din orasul Recas, in care se aflau, a avut loc o explozie urmata de incendiu. Deflagratia s-a produs din cauza unei butelii defecte, scrie News.ro.

Potrivit pompierilor timiseni, explozia a avut loc in jurul orei 1.00, iar in urma acesteia tavanul bucatariei de vara in care se aflau femeia si fiul sau s-a prabusit. Primii care au intervenit incercand sa-i scoata de sub daramaturi pe cei doi raniti au fost vecinii acestora, ulterior la fata locului ajungand si pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis.

Dupa o interventie de aproximativ o ora, pompierii au stins incendiul care a urmat exploziei si i-au scos pe cei doi raniti grav de sub resturile prabusite.

Persoanele ranite, o femeie de 85 de ani si fiul acesteia de 53 de ani, au fost transportate de urgenta la Sectia de Arsi a Spitalului Judetean din Timisoara.

Primele date arata ca explozia s-a produs din cauza unei butelii defecte.

Explozia si incendiul care i-a urmat nu au afectat si locuinta gospodariei, ci doar bucataria de vara in care se aflau cei doi.

Potrivit medicilor, starea ranitilor este foarte grava, acestia avand arsuri pe suprafete mari ale corpului, sansele lor de supravietuire fiind incerte.