Cateva persoane au fost surprinse de paznicul Ocolului silvic Lunca Timisului, in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce incarcau intr-o masina lemnul taiat ilegal din padure, anunta Agerpres.

''Azi noapte, padurarul nostru de la Ocolul silvic Lunca Timisului al Directiei Silvice Timis a depistat un grup de hoti de lemne, care in momentul in care au fost surprinsi au abandonat si masina, telefoanele si alte documente si au fugit'', a declarat sambata ing. Nicusor Titu, directorul Directiei Silvice Timis.

Potrivit acestuia, paznicul Vasile Bistraie a sunat la numarul unic de urgenta 112. Politistii sositi la fata locului au cercetat zona, faptasii fiind ulterior identificati.

''Este pentru prima data cand avem de-a face cu hoti de lemne care actioneaza noaptea, la lumina farurilor, ceea ce inseamna ca este un grup organizat, care a studiat zona si au stiut exact unde sa atace. Au doborat patru arbori, echivalentul a 5 mc de lemn, au incarcat masina cu lemnul, dar au abandonat totul la aparitia paznicului'', a precizat Nicusor Titu.