Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" Calugareni din judetul Giurgiu va avea, in urma repartizarii computerizate, doar 18 elevi la cele doua specializari - Industrie alimentara si Protectia mediului. Cei mai multi dintre elevii admisi la acest liceu au medii mai mici de 5, anunta News.ro. Zeci de locuri la licee din mediul rural din Giurgiu au ramas neocupate in urma repartizarii computerizate din acest an.

Conform planului de scolarizare, Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" din localitatea giurgiuveana Calugareni, care are ca profil "Resurse naturale si protectia mediului" avea disponibile pentru clasa a noua a anului scolar 2017-2018 un numar total de 56 de locuri la cele doua specializari - Industrie alimentara si Protectia mediului. Pe cele 56 de locuri au fost admisi doar 18 elevi, 15 dintre ei la Industrie Alimentara si trei la Protectia Mediului. Cea mai mare medie de admitere la acest liceu a fost, anul acesta, 5,80 si doar sase dintre elevii admisi au medii mai mari de 5. Cea mai mica medie de admitere a fost 2,03.

In topul liceelor din judetul Giurgiu se claseaza Colegiul National Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu, unde ultima medie de admitere in acest an a fost 6,49.

Zeci de locuri la licee din mediul rural din Giurgiu au ramas neocupate in urma repartizarii computerizate din acest an.